FEJM <3 FUNKIS

Dansa med Scenskolan FEJM, funkisfejm (hjärta funkis)

Vi dansar modern & nutida dans med mycket eget skapande. Du får uttrycka dig genom dans både solo och i gruppkoreografi till olika musikstilar. Här får du utvecklas efter dina förutsättningar, både i kropp och själ. Vårt fokus är glädje i dansen!

Öppet för alla med neuropsykiatrisk eller intellektuell funktionsnedsättning 16 år & uppåt. Du ska kunna vara med utan assistent. Inga förkunskaper krävs.

 

Hej!

Jag heter Nikolina och det är jag som är dansledare på Scenskolan Fejm. Så här kommer vi att jobba tillsammans;

Genren som lektionerna utgår ifrån är modern/nutida dans och mycket fokus läggs på improvisation och det egna utforskandet. Jag föreslår teman som vi sedan dansar kring, tillsammans och individuellt. Det finns utrymme att skapa solon och gemensamma koreografier. Allt med omväxlande musik som ger en till dimension av dansglädje.

En lektion består av:
Samling

Uppvärmning

Teknik & Improvisation

Koreografi

Avslappning/ Avrundning

Det är bra att du har träningskläder/mjuka kläder på dig. Vi dansar barfota eller i strumporna. Vi har inte något omklädningsrum, så kom ombytt!

Det kan också vara bra med en vattenflaska.

 

 

 

 

Har du fler frågor?

Ring/mejla Linn Bjernerup 0702838113 linn.bjernerup@abf.se

 

Sjung med Scenskolan FEJM

Hos oss får du utveckla din personliga röst och stil ensam eller i mindre grupp. Undervisningen sker helt efter dina egna musikaliska förutsättningar, ambitioner och önskemål. Vårt fokus är glädje i musiken!

Öppet för alla med neuropsykiatrisk eller intellektuell funktionsnedsättning 16 år & uppåt. Du ska kunna vara med utan assistent. Inga förkunskaper krävs.

 

Hej!

Jag heter Linn och det är jag som är sångledare på Scenskolan Fejm. Så här kommer vi att jobba tillsammans;

En lektion består av:

Samling

Uppvärmning & Teknikövningar

Vi sjunger en/flera låtar som vi tillsammans valt.

Vissa lektioner sjunger vi i mikrofon.

Lektionens längd beror på om du sjunger enskilt eller i grupp. Det avgörs efter vad du och jag tror fungerar bäst för dig.

 

Har du fler frågor?

Ring/maila Linn Bjernerup 0702838113 linn.bjernerup@abf.se