Välkommen till Elevsidan!
Denna sida är till för elever och vårdnadshavare. Här hittar ni nyheter som berör er/era barn, tider inför föreställning eller annan viktig info.
Detta inlägg kommer alltid att ligga överst med det senast inlägget närmast högst upp. Gamla inlägg kommer arkiveras och inte synas mer. 

Posted on by Fejm | Kommentarer inaktiverade för Välkommen till Elevsidan!

Praktiskt info inför Öppet hus – Subtopiadagen

Under Subtopiadagen kommer FEJM att ha prova på med mindre framträdanden. Vi kommer varva sång, dans och teater samt ge möjlighet att testa kostym och bli sminkad. Detta är dels för barn som inte går på FEJM, men självklart även en mysig chans för våra elever att hänga med varandra och sina ledare. Förutom detta kommer vi ha två större uppträdanden.

  • Vi kommer inte servera mat (det finns att köpa på plats), men vi har fika.
  • Vi kommer inte kunna ansvara för elever under dagen (när vi inte har uppvisning) och rekommenderar därför att hela familjen hänger på om man planerar att vara med hela dagen – Det finns mycket kul att göra hos oss eller andra aktörer

 För dig som ska vara med på någon av de större uppvisningarna

  • Om du inte kan medverka behöver du snarast meddela oss genom att maila scenskolan.fejm@abf.se eller din ledare
  • Samling 10.30 för Storfejmare* & 11.00 för Minifejmare** (Microfejmare får vara med under dagen men kommer inte delta på någon uppvisning)
  • Kläder: helt svart bas, helt vit bas eller valfri läskig kostym

Uppvisning 1
Entrén (invigning)
12.00 – 12.15
Samtliga Minifejmare och samtliga Storfejmare

Uppvisning 2
Loftet
15.50-16.00
Samtliga Stordansare & vissa storsångare (info kommer från er ledare)

* 13-20 år
**10-12 år

 

 

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Praktiskt info inför Öppet hus – Subtopiadagen

Påminnelse: Prova-på!

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Påminnelse: Prova-på!

Storfejm Teater – Skolföreställning

Sannas Sanna Jag

Sanna är ett frikyrkobarn. Hon lever ett frikyrkoliv övervakad av sina frikyrkoföräldrar som i sin tur övervakas av frikyrkoförsamlingen. Hon bor med sin församlingstrogna mamma, sin ofta våldsam pappa – som också är också vaktmästare på hennes skola. Snacka om övervakning!  Hon har få vänner. Hon får inga julklappar. Det är tråkigt, ensamt, isolerat- men hon har sin älskade katt.

Men Sanna har ett annat liv också. Där är hon rolig, modig och när det behövs, även brutal. Särskilt efter att Sannas sanna jag dyker upp. Då sätts hela hennes existens i gungning och det blir bara för mycket. Till slut måste hon helt enkelt bara dra, dra iväg från allt. Det här är hennes avskedspjäs, kvarlämnad i en dator i vänthallen på en busstation någonstans i Sverige.

Nu vill vi ge fler unga chansen att se denna föreställning!
Sannas Sanna Jag är en föreställning om etik & moral. Framförd av unga, för unga. Föreställningen leder till mängder av frågor, vad får man göra för att slippa någon som är elak? Får man hämnas hur som helst? Vad är frihet egentligen? Scenskolan FEJM satte för första gången upp Sannas Sanna Jag hösten 2017.

Som en del av ensemblen för denna föreställning ber vi att ert barn ska få ta ledigt för att göra en skolföreställning. Ledigheten är max 1 dag och vi kommer då åka till skolor i Botkyrka och visa upp föreställningen.  Datumet för detta är inte satt, men det lär bli 16/10 eller 23/10, detta kan komma att ändras men då meddelar vi självklart er!

Vänligen hör av er till linn.ramstrom@abf.se om ni godkänner/nekar ledighet eller om ni har övriga frågor. Ni kan också nå mig på 073-966 83 92.

//Linn Ramström

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Storfejm Teater – Skolföreställning

Minifejm Teater – Publicering av film

Inför Subtopiadagen (se info längre ner), kommer Subtopia att filma en reklamfilm och de har bett FEJM att vara med.

De kommer hälsa på en Mini-teaterlektion och filma lite, men för detta behöver vi godkännande för publicering av foto/film.

Är du vårdnadshavare för en elev som går på teater 9-12 år kan du mejla ett godkännande/nekande till: scenskolan.fejm@abf.se (glöm inte att skriva elevens namn). Alla elever kommer också få en lapp med sig hem.

Frågor om detta kan ni skicka till scenskolan.fejm@abf.se.

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Minifejm Teater – Publicering av film

Prova på – Drop in!

Nyfiken på Scenskolan FEJM?

Kom och prova på dans, sång & teater hos oss! Ta med hela familjen och se om du hänger med kidsen. Annars finns det kaffe och soffor.

Drop-In med kortare pass!

Dag:
Söndag 30/9

Tid:
Vi är på plats mellan 14.00 & 16.00

Plats:
Subtopia, Alby (Danssalen) 

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Prova på – Drop in!

Subtopiadagen – Öppet hus!

Mer info om evenemanget hittar ni här.

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Subtopiadagen – Öppet hus!

Idag 29/8 är all Dans inställd pga sjukdom!

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Idag 29/8 är all Dans inställd pga sjukdom!

Detta händer på FEJM HT18

v. 35 FEJM terminstart

v. 36 FUNKISFEJM terminstart 

v. 39 Prova på, söndagen 30 september 14.00-16.00. Ta med hela familjen och prova på sång, dans och teater (eller bara fika). Ingen föranmälan krävs.

v. 42 Öppet hus, lördagen 20 oktober 12.00-16.00. Prova på och uppträdande under Subtopiadagen. Mer info om Subtopiadagen hittar ni här.

v. 43 Prova på, söndagen 28 oktober 14.00-16.00. Ta med hela familjen och prova på sång, dans och teater (eller bara fika). Ingen föranmälan krävs.

v. 44 Höstlov – inga lektioner. FEJM samordnad tillsammans med Subtopia DIT & Cirkus Cirkör FEAR-kollo på höstlovet.  Mer info kommer snart.

v. 48 Helgrep Mini- & Microfejm, 1 & 2 december 10.00-16.00 för Minifejm. 2 december 12.00-16.00 för Microfejm.

v. 49 Föreställning Mini- & Microfejm 5 & 6 december 18.00 (samling för elever senast 17.00)

v. 50 Avslutning Storfejm

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Detta händer på FEJM HT18

Välkommen till en ny termin!

Höstterminen börjar vecka 35 (vecka 36 för Funkis-Fejm) och vi på FEJM är riktigt taggade för en ny termin! Kallelse med faktura skickas ut denna vecka men har ni några funderingar på är ni självklart välkomna att höra av er.

Den 26 augusti hittar ni oss i Hågelbyparken på Vi är Botkyrka, ta med hela familjen och häng med oss på Botkyrkas största familjefest!

Denna termin har vi några nyheter:

  • Ny danslärare – Välkommen Sherin!
  • Vi vill jättegärna ha in rätt mejladresser för att kunna mejla ut kallelse & annan info. Skicka gärna ett mail till scenskolan.fejm@abf.se och vem du är vårdnadshavare till.
  • Känner du någon som är sugen på att börja på Fejm men som tvekar? Vi har prova-på 30/9 & 28/10.

Vi ses!

Posted in info | Kommentarer inaktiverade för Välkommen till en ny termin!